Član
Pozzz imam jedno pitanje za vas malo iskusnije u ovome,naime posjedujem auto skodu feliciju 1.9 D (dizel) 2001 g i stvarno nemam neki veliki problema desava mi se u zadnje vrijeme da auto trza pri kretanju,trese jako kad palim i gasim,naglo kad pustim kvacilo nesto lupa,nosac su zamjenjeni samo jedan je osto ali ne vjerujem da je do toga,ovo sam sve pitao na ovom forumu i niko mi nije pomogo pa me interesuje ako ima ko ovo auto koliko je gradska potrosnja znam da je otovrena do 5 l max,e sad me inteesuje imam neki plan ne odma ali odlucio sam se za fabiju kad budem mjenjao feliciju ja mislim da je "dobar" izbor nisam neki koji boluje od brze i ostre brzine,godisnje prelazim najvise max izmedju 10000-11500 km znaci auto mi treba za iskljucivo gradsku voznju pa me inteesuju ove fabije SDI I TDI 1.9 (iskljucivo sa klimom) kako se ponasa to auto na gradskoj voznji koja mu je potrosnja max u gradu i da li se moze npr sa SDI motorom uputit na dalji put bez problema,kako se ponasa sa upaljenom klimom i naravno jesul li skupi djelovi i odrzavanje,to su ta neka pitanja ili mi preporucujete da sredim svoju feliciju koju imam ako je potrosnja u fabije sdi 1.9 kao u moje felicije 1.9 D onda ne bi ni mjenjao jest da je ova felicija kao traktor ne udobna vjerovatno u odnosu na fabiju.....hvala unapred volio bi da mi pomognete.[/i]