Član
50 postova je otpimum
moze se i puno vise dnevno pisat al cemu toliko, oni koji i pored takvog limita budu spamali onda njima na posljedice WL- a
sve u svemu fino ste uredili
sve u svemu fino ste uredili
edo_16v je napisao(la):@phantom ako bude potrebno javi se na pm
Danas najaktivniji: dellas (38 poruka)![]()
MTR je napisao(la):e nek ste ukinuli ove reputacije , tako treba , samo dajte rijesite ove vijesti i novitete brate previse ih je , ili ako idu nek su kompletne i informativne a ne tri slike 1280x960 i svi plaze - plafon, top ,vrh ... daj mi tehnickih podataka btrate , i ove gluposti kad je cija baba prnula , to me ne zanima osim kvalitetnih informacija vezanih za auta , tuning , gdje se sta moze nabavit itd itd
idemo dalje![]()
dellas je napisao(la):edo_16v je napisao(la):@phantom ako bude potrebno javi se na pm
Danas najaktivniji: dellas (38 poruka)![]()
Ja prebrojah 27 sad, ali ako statistika tako kaže![]()
MTR je napisao(la):e nek ste ukinuli ove reputacije , tako treba , samo dajte rijesite ove vijesti i novitete brate previse ih je , ili ako idu nek su kompletne i informativne a ne tri slike 1280x960 i svi plaze - plafon, top ,vrh ... daj mi tehnickih podataka btrate , i ove gluposti kad je cija baba prnula , to me ne zanima osim kvalitetnih informacija vezanih za auta , tuning , gdje se sta moze nabavit itd itd
idemo dalje![]()
Death_beat je napisao(la):u offtopicu staviti sticky temu "youtube" i neka se tu stavlja sve zanimljivo sa youtube i neka se tu komentarise i stavljaju smajliji itd, umjesto sto se do sada otvarala tema za svaki video. da se malo smanji offtopic
edo_16v je napisao(la):MTR je napisao(la):e nek ste ukinuli ove reputacije , tako treba , samo dajte rijesite ove vijesti i novitete brate previse ih je , ili ako idu nek su kompletne i informativne a ne tri slike 1280x960 i svi plaze - plafon, top ,vrh ... daj mi tehnickih podataka btrate , i ove gluposti kad je cija baba prnula , to me ne zanima osim kvalitetnih informacija vezanih za auta , tuning , gdje se sta moze nabavit itd itd
idemo dalje![]()
heh :icon_eek: zalis se na previse sadrzaja![]()