edo_16v je napisao(la):
Pa sta je ovo ... Yugo nije normalan
Mladen Šoljić Modriča Zastava Yugo 15.52
A zasto niko ne spominje ovaj drugi Yugo? I on dobro ide... Hmm...
"Mirsad Krainović Tuzla Zastava Yugo
15.97s"
A sta bi bilo kada bi Josipovic stavio TURBO na svoju Vectru ST ?
Koliko bi ona imala KS ?
Ona je oko 300KS a Lancia bog zna koliko (necu da pametujem,ali niko nemoze sa sigurnoscu reci koliko je...),jer ona je isto kao i vectra 2000ccm ali ima jos TURBO "viska"...
Josipovica je*e sto je Vectra prednji pogon pa tockovi vrte u prazno dok ne prebaci u 3. ili 4. brzinu (otprilike,ko je gledao zna o cemu govorim),a kod Lancie je "Integrale" 4x4 pogon i zato ona cupa asfalt pod sobom...
Licno znam i gledao sam kako vectra po solidnom asfaltu pali gume 50ak i vise metara a na losijem naravno da je gore,ali zato kada krene onda ne da ide,nego leti...
A evo jedan citat iz auto-magazina "AUTOSTART", izdanje Septembar 2007. ...
""... ideja o sjedinjavanju obe vrste kompresora (turbo i mehanicki) i nije toliko nova jer su je prvi put primjenili,doduse samo u auto-sportu, inzenjeri Lancie na modelu Lancia Delta S4 koja se jos 1985. godine vozila u svetskom rally sampionatu,odnosno tadasnjoj Grupi B. Iz cetvrorocilindarskog motora zapremine 1.759 ccm Lancia Delta ostvarivala je 250KS, kada su u pitanju serijski homologovani primjerci; u poslednjoj evoluciji Grupe B, mehanicki kompresor i turbo punjac, koji je ostvarivao cak 2,2 bara nadpritiska, oslobadjali su preko 550KS!!!""
Opet napominjem, da ako neko ne vjeruje u ovaj tekst, neka kaze i ja mogu slikati sliku i okaciti pa da se vidi lijepo...
Zelim pohvaliti Nuriju,jer sa Golf 4 TDI pravi odlicno vrijeme... Svaka mu cast...
Toliko(i previse) od mene za ovaj put...
Veliki PoZDRaV