AMK-70 Početnik 16.01.2011 #31 Pa zar ne mozes i ak ti bude zapinjalo , staviti izmedju opruga one odbojne gume ???? barem pozada
dingosp0 Član 17.01.2011 #32 evo najbolji primjer spustenog auta ali da je sasvim dovoljno izdignut i za nase puteve...ovako bi i ja nastimo
evo najbolji primjer spustenog auta ali da je sasvim dovoljno izdignut i za nase puteve...ovako bi i ja nastimo
zmayich Početnik 17.01.2011 #38 uzmi brusilicu pa skrati koji krug, najbolja varijanta, izadje te rezna plata jedno 2KM, i potrosis oko 4-5 minuta vremena...pripazi samo prste!
uzmi brusilicu pa skrati koji krug, najbolja varijanta, izadje te rezna plata jedno 2KM, i potrosis oko 4-5 minuta vremena...pripazi samo prste!
dingosp0 Član 19.01.2011 #40 ivica je napisao(la): evo ti 18"..... KW gewinde....... Kliknite za proširenje... previse brate...mozes li stimati visinu? ovo je izgleda najnizi nivo.. ma ljudi znam sta hocu...samo da nema ogromna rupa izmedju gume i limarije...
ivica je napisao(la): evo ti 18"..... KW gewinde....... Kliknite za proširenje... previse brate...mozes li stimati visinu? ovo je izgleda najnizi nivo.. ma ljudi znam sta hocu...samo da nema ogromna rupa izmedju gume i limarije...
ivica Član 19.01.2011 #41 da mozes stimati,ovo je moglo jos dole mozda 2mm i to je to znaci mozes u visinu ako zelis,kako ti se čefne.... i to su KW
da mozes stimati,ovo je moglo jos dole mozda 2mm i to je to znaci mozes u visinu ako zelis,kako ti se čefne.... i to su KW
dingosp0 Član 19.01.2011 #42 ti si ga pravo zakuco kako prelazis preko Lz. policajaca... pretpostavljam na trotoar ne mozes nikako...
ti si ga pravo zakuco kako prelazis preko Lz. policajaca... pretpostavljam na trotoar ne mozes nikako...
ivica Član 19.01.2011 #43 lezece bez problema,nisam ja nizak sa branicima,visok je.......ali od gume do blatobrana nemam puno