Član
de ti snimi svoj zvuk sa tom gljivicom
a snimicu ti ja svoj ako se sjetim:lol:
Start je napisao(la):Sorry brate al ovo nema smisla,ono sto se kaze,jebali bi se a da ne udje...
Vozis dizela,puno je prepravki za neki tandaramandara zvuk,cak i kad napravis sve to,uzimace ti litru vise pa ce i to biti problem....
Kupi nekog stranca (benzinjaru kakvu) i izivljavaj se s njim na nekoj njivi....
Bez uvrede,nadam se da me razumijes sta zelim reci...
Lp
Znam,zato sam i napisao tandaramandara,citaj: zvizdanje vs kombinacija nekakvih auspuha i filtera na faking 1.6 dizelu.Svako ima svoje al to je po meni patnja ziva...GreenDevil je napisao(la):Start je napisao(la):Sorry brate al ovo nema smisla,ono sto se kaze,jebali bi se a da ne udje...
Vozis dizela,puno je prepravki za neki tandaramandara zvuk,cak i kad napravis sve to,uzimace ti litru vise pa ce i to biti problem....
Lp
momak hoce da mu se cuje zvuk turbine na izduvu, a ne da ima zvuk ko gti 16v
Start je napisao(la):Sorry brate al ovo nema smisla,ono sto se kaze,jebali bi se a da ne udje...
Lp
GreenDevil je napisao(la):Start je napisao(la):Sorry brate al ovo nema smisla,ono sto se kaze,jebali bi se a da ne udje...
Lp
momak hoce da mu se cuje zvuk turbine na izduvu, a ne da ima zvuk ko gti 16v
zlajaaa je napisao(la):daj ba druže kakve veze ima dim sa gljivom...
U greendevila se čula turbina kad je stavio gljivu, ali i u njega je bio povećan pritisak turbine i zadnji lonci su bili protočniji, polovljeni šta već... zato je i i imo piskav zvuk... ne sjećam se samo je li to bilo na 1.6 ili na 1.9 TD... uglavnom taj zvuk nećeš imat u toj mjeri, ako ne digneš pritisak preko westgate-a, a sad ne znam da li imaš majstora da to sve lijepo uštima.. mi ovdje imamo doktora koji to odradi extra i stvarno za 1.6 je dobro išo..
GreenDevil je napisao(la):de ti snimi svoj zvuk sa tom gljivicom
saleee je napisao(la):Ma nema tu velike količine vode i kod mene je na istom mjestu,
a što se tiče potrošnje pa druže voziš dizla i da ti uzme po litre više
neznači ti ništa šta si odma zakuko :lol:
VW Diego je napisao(la):fino ovo zvuci
gdje si uzimao gljivu?
GreenDevil je napisao(la):nema to veze sa potrosnjom, meni trosi isto i sa obicnim filterom i sa gljivicom
u tebe je mozda turbina poslaba pa ne nabija dovoljno pritiska, na mom golfu je sve fabricko i cuje se malo turbo i na obicnom filteru a pogotovo sa gljivicom
cuje se i kod tebe turbina, sto kukas, kad vozis kroz grad otvori prozor pa slusaj kako pisti:lol:
ne sikiraj se za vodu, nema gdje uc, jer da ima usla bi ti i u fabricki filter
a pusti ti Zlaju on je garant pod dozom ne zna sta pise :lol::lol:
VW Diego je napisao(la):vidi vidi slike
jesu i kod tebe naprijed opruge crne od gti-a?!
sori off
:icon_exclaim: