Kenno je napisao(la):Ima i crna petica 011-M-119, ali za razliku od te plave 617-T-613 koja je izgleda highline oprema i 2.0 tdi motor ova je niža oprema i 1.9 tdi...(bez oznake pozadi)...
badboy je napisao(la):Zar u RS ima radara ? Barem ova nasa okolica nema koliko znam PD ,Bos.Novi(novi grad) ??? Il grijesim posteno :icon_rolleyes::icon_rolleyes:
Skoro sam isao za Krupu i primjetio sam samo onaj kad iz Novog ides za Krupu pa ima na onoj raskrsnici ides prema Cazinu-stijenam
lov2xlr8 je napisao(la):vidio sam tronozac neki dan kod stadiona u slavinovicima,tamo kod pekare
pioneer_09 je napisao(la):A je li taj tronožac mijenja ponekad policijske stanice ili samo stoji u jednoj, znaci trenutno u Istoku?
OggyBoy je napisao(la):badboy je napisao(la):Zar u RS ima radara ? Barem ova nasa okolica nema koliko znam PD ,Bos.Novi(novi grad) ??? Il grijesim posteno :icon_rolleyes::icon_rolleyes:
Skoro sam isao za Krupu i primjetio sam samo onaj kad iz Novog ides za Krupu pa ima na onoj raskrsnici ides prema Cazinu-stijenam
Ima taj, a ima i kad uđeš u Krupu, kod starog pružnog prelaza što je sad asfaltiran.
mirza_mali je napisao(la):Nova lokacija Perkovici poslije Zepackog tunela prema Maglaju jedno 2 km stavlja se tronozac skoro pa svaki dan sad policija na skretanju se skriva za Novi Šeher