semma Član 21.10.2011 #3.216 GOLF TZ je napisao(la): kockice :lol::lol::lol::lol::lol: Kliknite za proširenje... Imas na skveru u onom poklon shopu da ih kupis, jako korisna stvar
GOLF TZ je napisao(la): kockice :lol::lol::lol::lol::lol: Kliknite za proširenje... Imas na skveru u onom poklon shopu da ih kupis, jako korisna stvar
GolFanatiCars Član 21.10.2011 #3.222 :icon_eek::icon_eek::lol::lol::lol::lol::lol: slucaj iz osnovne kad sam ja bio 7 razred u drugom odjeljenju lik na casu informatike pita gdje je ovdje slovo NJ :lol::lol::lol: i jos jedno gdje je ovdje ANY KEY :lol::lol::lol::lol:
:icon_eek::icon_eek::lol::lol::lol::lol::lol: slucaj iz osnovne kad sam ja bio 7 razred u drugom odjeljenju lik na casu informatike pita gdje je ovdje slovo NJ :lol::lol::lol: i jos jedno gdje je ovdje ANY KEY :lol::lol::lol::lol:
sub3r Član 21.10.2011 #3.223 @fanatic :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: presjekao sam se od smijeha
GolFanatiCars Član 21.10.2011 #3.224 jesi dobar :icon_question::lol::lol::lol::lol::lol::icon_biggrin: