RS TURBO Član 23.05.2011 #2.447 RE: SMJESNE SLIKE Izvinjavam se ako je bilo ja sam puk'o od smijeha kad sam vidio :lol:
Lija Početnik 23.05.2011 #2.457 RE: SMJESNE SLIKE mato19E je napisao(la): Lija ovo sam slikao u cetvrtak u mjestu Donja Golubinja Kliknite za proširenje... Predpostavio sam
RE: SMJESNE SLIKE mato19E je napisao(la): Lija ovo sam slikao u cetvrtak u mjestu Donja Golubinja Kliknite za proširenje... Predpostavio sam
GolFanatiCars Član 23.05.2011 #2.458 RE: SMJESNE SLIKE Lija je napisao(la): mato19E je napisao(la): Lija ovo sam slikao u cetvrtak u mjestu Donja Golubinja Kliknite za proširenje... Predpostavio sam Kliknite za proširenje... bas htjedoh napisat meni ispod vikendice tacnije gdje je farma 5 10 metara razlike
RE: SMJESNE SLIKE Lija je napisao(la): mato19E je napisao(la): Lija ovo sam slikao u cetvrtak u mjestu Donja Golubinja Kliknite za proširenje... Predpostavio sam Kliknite za proširenje... bas htjedoh napisat meni ispod vikendice tacnije gdje je farma 5 10 metara razlike