GOLF TZ je napisao(la):jarane on tebi ako hoce da pise naci ce ti nesto... meni jednom kaze nisu ti gume napuhane dovoljno... ja gledam u njega, daj ba reko mene si nasao zajebavati... malo smo se svadjali i nije dao kaznu nikakvu.... :icon_smile:
tictac je napisao(la):Limpi je napisao(la):dajte vise i ova prica o folijama i zatamljenju, sta moze i ne moze, atestu i glupostima... xxxxxx tema o tome... :icon_eek:
a za slovo p, komadic papira napisi rukom, ili isprintaj i zalijepi nazad na sajbu iznutra... magnetno sranje, prvo sto ce ti otpast na autoputu, vecoj kisi i sl... neko ce ti skinut onako bezveze na parkingu...
druze ako ti se ne svidja tema nemoj komentarisati,tema je ozbiljna.
znao sam ja to sve i bez tebe,al hocu da cujem i misljenja drugih ljudi i iskustva...:icon_smile:Limpi je napisao(la):tictac je napisao(la):Limpi je napisao(la):dajte vise i ova prica o folijama i zatamljenju, sta moze i ne moze, atestu i glupostima... xxxxxx tema o tome... :icon_eek:
a za slovo p, komadic papira napisi rukom, ili isprintaj i zalijepi nazad na sajbu iznutra... magnetno sranje, prvo sto ce ti otpast na autoputu, vecoj kisi i sl... neko ce ti skinut onako bezveze na parkingu...
druze ako ti se ne svidja tema nemoj komentarisati,tema je ozbiljna.
aj procitaj opet moj post pazljivije...
a jest i ozbiljna, treba biti doktor nauka i skinut folije... i onda na sve to jos skontat kako rijesit slovo p :icon_eek: ....
Ja imam 3 x P na autu, vise zbog sebe, neka ljudi znaju da pocetnica (los/neiskusan vozac) vozi.