obične su od 5w ubodne došle su na ovim kučištima ,nisam stavljao ledice jer trebao bih sve komplet unutra zamjeniti da bi bilo estetski .mogu ti reći da je puno veće osvjetljenje nego prije kad nisu bila ta osvjetljenja.nisam napravio stakla jer ne kontam sve šta treba odraditi u procesoru preko dijagnostike.da si ti bliže riješili bi.veliki pozdravodlično!! koje žarulje idu unutra?
w5w ili si stavljao ledice?
btw. kad će stakla krenut preko daljinskog?
hvala drug samo još da nađem jer tražio sam philips a za osram nisam znao da imaju ove cool whitema može i osram ovakve kakve sa ja danas ubo
hvala drugako vjeruješ trebalo mi je ukupno nekih 40minuta da sve 4 skinem i postavim.toliko je jednostavno da svako može lako da skine.što se tiče cijene zavisi da li kupuješ nove ili polovne, a moje su skinute polovne sa šipkicama pa sam komplet prebacio.moje su koštale 25km(nekih 12-13 eura)zgodno..a nije ni skupo
al treba imati volju skinuti 4 oplate
Ima zaštitna folija i nije nikad skidana kao na ovim tvojim slikama ali nju ne moraš skidati jer možeš skinuti šipkicu i bez skidanja pažljivo i postaviti drugu.a vjeruj mi jako brzo mogu skinuti i vratiti ako je riječ samo o tome, a ako je neki kvar pa se mora skidati podizač prozora ili komplet brava onda treba više vremena.Da si bliže uvjerio bih te skinuo bih ponovo na svojoj škodi.Pozdravnemaš onu zaštitnu ljepljenu foliju?
znam kako izgleda i nema šanse da 4 tapecirunga skineš i vratiš za 40 minuta.
samo za desna vrata mi je trebalo cca 1.5 sat do dva