kavaz Član 30.01.2011 #1.730 hahah vec sam rekao AnDel da su nam to susjetke, uglavnom iz Srbije a ovih prvih slika sad je nasa, pjeva na hayatu u onim zvijezdama tako da kad ima nastup ti u Sa zacas :lol:
hahah vec sam rekao AnDel da su nam to susjetke, uglavnom iz Srbije a ovih prvih slika sad je nasa, pjeva na hayatu u onim zvijezdama tako da kad ima nastup ti u Sa zacas :lol:
AnDel Član 30.01.2011 #1.732 aham vidim poznata mi ova plavka..zove se verena cini mi se dobraaa do jaja.. a jbga ne moze se u komsiluk u srbiju ici
aham vidim poznata mi ova plavka..zove se verena cini mi se dobraaa do jaja.. a jbga ne moze se u komsiluk u srbiju ici
OggyBoy Član 30.01.2011 #1.733 Mogao bih i ja koju da ubacim ako mi ne bude mrsko. Kolegica sa plaže u Budvi. Ja mislio fina djevojka, dobra za u kući dok uveče nisam izašao. I drugarica joj što je izgubila prsten u vodi.
Mogao bih i ja koju da ubacim ako mi ne bude mrsko. Kolegica sa plaže u Budvi. Ja mislio fina djevojka, dobra za u kući dok uveče nisam izašao. I drugarica joj što je izgubila prsten u vodi.
Frenkie-3B Član 30.01.2011 #1.735 evo jos domacih Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
evo jos domacih Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Shelby Član 30.01.2011 #1.740 ZELA GTI je napisao(la): Jao drkadžije na prvoj slici:lol::lol::lol: Kliknite za proširenje... ojebina :lol:
ZELA GTI je napisao(la): Jao drkadžije na prvoj slici:lol::lol::lol: Kliknite za proširenje... ojebina :lol: