Nije to rekla kazala jer sam ja bio tu u ovlastenom tom kad su prodavali original a ono originalna reparirana pumpa, ja sam tom autu sto su zaboravili zavrnuti filter prao motor, ja sam citao knjigu zalbi, ja sam im vozio auto na reklamaciju koje je kupljeno u skodi a oni su ti koji trebaju da uvaze reklamacije, koju su jedva uvazili jer nisu vise mogli da petljaju i da vicu to tako treba biti, to tako radi...
Uradis kod njih servis zupcastog, ode ta njihova reparirana pumpa preskoci remen i skrsi ti motor, ovu ventili, ti odes kod njih a oni ustanove da je do pumpe i kazu garancija na pumpu izvoli novu pumpu
a ko ce pokriti troskove motora? pa imas garanciju na pumpu evo ti nova pumpa i onda haj se ganjaj na sudu i placaj sudske troskove jos
oni sebe ograde kako hoce.
Jos jedna primjer gdje je gdje se raspala vodena pumpa reparirana i preskocio zupcasti na golfu 4 1.4 16V i porivilo ventile. Kad se auto rastavilo ustanovilo se sta je uzrok, onda se nasla stara uljna pumpa neka vi zovnuo se vlasnik auta i prosulo se covjeku prica kako se to desilo jer mu je zatajila vodena pumpa
i covjek je naravno povjerovao tome i platio ptroskove sve i tako 90% ljudi nema pojma sta oni pricaju jer blage veze nemaju od motora i mogu im prodati sta hoce a 10% zna i zna da mu ne mozes prodavati maglu
Ovo nije rekla kazala jer sma bio svjedok tome dok serastavljao taj golf i stojao kad je covjek dosao da se vidi... Oni sebe lako ograde...