Seat Toledo FR Line

Seat Toledo FR Line

Putovanja.ba
Administrator
seat%20toledo%20fr.jpg

Sem sportskog karavana Leon ST Cupra i jednog koncept vozila, Seat će početkom sledećeg meseca na 85. sajmu automobila u Ženevi izložiti još nekoliko noviteta, među njima i novu verziju Toleda.

U pitanju je Toledo FR Line ali fabrika za sada nije objavila njegove slike. Ipak, tu je ovaj nezvanični render koji je objavio Seat Fans Club.

Kako bilo, očekuju se nešto atraktivniji eksterijer (sportskiji branici, saćasta maska, crni zadnji difuzor), alu točkovi od 17 inča, sportski podešeno ogibljenje, trokraki volan sa FR oznakom, sportska sedišta i nova ručica menjača, a možda i Full LED svetla.

Pod haubom bi trebalo da bude 1.4 TSI benzinac sa 125KS (u paru sa DSG menjačem sa dvostrukim kvačilom), dok više detalja tek sledi.
 
Član
procitao sam, i opet mi nije jasno, toledo je poprilicno velik auto a trpat u njega neki bazni motor na fr liniju tj. agresivniji izgled mi nema smisla
125KS je za današnje standarde u tolikom autu relativno skromna snaga
 
Član
Nesto svi lice na Audi-a i skoda i seat...
A 125 konja na toliko auto je kao nekad u kadettu imati motor sa 60 konja...

Da dodam jos samo: mogu misliti koliko ce ti motori 1.4 sa 125 konja prelaziti kilometara, to ce se raspasti na 150 000...
 
Legend
Kad vidim koliko guraju SKODU, seat nema bas neku sportsku perspektivu sa ovim "regularnim" modelima, nazalost..
a usput izgleda kao rapid, fuj
 
Prve dvije serije Toleda su imale kakav-takav uspjeh, ali ovo u zadnje vrijeme šta rade, pa to je katastrofa. Exeo se "proslavio", baš kako sam i mislio da će se proslavit kad je izlazio na tržište, neće biti bolje ni sa ovom verzijom Škode.
Iako nenadjebivi kralj propasti je Toledo 3 . :D
 
Član
Nemam zivaca , na mobu sam, al ne slazem se ni sa jednim komentarom :) ! Totalno ste van suštine ovog auta ali totalno
 
Član
A napisao sam gore al vi opet po starom :) pravi petrolhead-i . Mislim trebam li ponavljati il cete vi i dalje pisati 125ks u fr line modelu , nadam se da razumjes , i dalje sam na mobitelu hah
 
Član
Pisete kako izgleda a ovo je render, i nek mi neko odgovori koji to seat lici na neko auto ( nemojte rec exeo jer ono je audi )
 
Top