Seat Leon

Seat Leon

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Evo moj novi/stari prevoz, nikako da ga uslikam kako treba ;)
Leon sa stela paketom opreme i malo predjenih km, izuzetno isplativ auto za voziti. Zasad samo gorivo i redovni servisi, bez ijednog problema sto mi je najbitnije. Motor je malo slab za ovu sasiju, ali ne mislim ga zadrzati dugo (bar malo trosi :D).
Na autu je sve serijski sem felgi, nisam mogao odoliti da njih bar ne promijenim.
Krenulo me sa ovim spancima, pa da se ne mijenja:cool:

Član
Zar je ovo njemacko auto?

Seat (Sociedad Española de Automóviles de Turismo, S.A.) je španjolski proizvođač automobila sa sjedištem u Martorellu.

Uglavnom, jedan je od ljepsih seata definitivno... Hoces li raditi sta na njemu dalje...?

Član
Aditas je napisao(la):

Seat (Sociedad Española de Automóviles de Turismo, S.A.) je španjolski proizvođač automobila sa sjedištem u Martorellu.

Uglavnom, jedan je od ljepsih seata definitivno... Hoces li raditi sta na njemu dalje...?

vw-ovo vlasnistvo vw-ov dizajn.... :D

Član
Razmisljao sam o tome da li u njemacku garazu, vidim i neki prije mene su Seate predstavili ovdje... pa tako.
A sto kaze Bulex.. blizu je vw-a :D
Za dalje nemam pojma iskreno... ovo mi je prvi auto ispod 100ks pa mi ne "sjeda" bas, a s druge strane sluzi me vjerno, pa mi se i ne prodaje. Prilicno udoban za tu klasu, mala potrosnja i relativno jeftino odrzavanje. Ako se odlucim za ostavljanje, onda definitivno idu neke 17" felge, jer sa ovim 16 i ne izgleda bas :icon_smile:
I lijepo bi bilo nabaciti Cupra branike, al kad to finansije dozvole.
Dok malo krene ovo toplije vrijeme poskidacu mu znacke, i plastike u prednjoj masci zamijeniti sa mrezicama. To je to zasad.
Hvala na komentarima :123:

Član
bulex je napisao(la):
Aditas je napisao(la):

vw-ovo vlasnistvo vw-ov dizajn.... :D

I honda civic type r se pravi u Velikoj Britaniji... Ovaj sto se pojavljuje na nasim cestama.. a japanci imaju svoju type r koja je vise hardcore od ove nama poznate.. Pa opet.. honda je japansko auto drug...

Član
@Aditas : Kad nema garaze za spance... zar je toliko bitno sto sam stavio ovdje... i nisam jedini???

Član
Gtiboy je napisao(la):
Razmisljao sam o tome da li u njemacku garazu, vidim i neki prije mene su Seate predstavili ovdje... pa tako.
A sto kaze Bulex.. blizu je vw-a :D
Za dalje nemam pojma iskreno... ovo mi je prvi auto ispod 100ks pa mi ne "sjeda" bas, a s druge strane sluzi me vjerno, pa mi se i ne prodaje. Prilicno udoban za tu klasu, mala potrosnja i relativno jeftino odrzavanje. Ako se odlucim za ostavljanje, onda definitivno idu neke 17" felge, jer sa ovim 16 i ne izgleda bas :icon_smile:
I lijepo bi bilo nabaciti Cupra branike, al kad to finansije dozvole.
Dok malo krene ovo toplije vrijeme poskidacu mu znacke, i plastike u prednjoj masci zamijeniti sa mrezicama. To je to zasad.
Hvala na komentarima :123:

Nemoj biti nezadovoljan konjazom.. bitno je da se ono kotrlja, i kao sto kazes.. sluzi te vjerno... Ionako, nemas gdje kod nas ni iskaliti tu zeljenu snagu osim ako ne razmisljas o SR-u. Meni je ovo auto lijepo pravo... A koji je tacno motor kod tebe?

Član
Gtiboy je napisao(la):
@Aditas : Kad nema garaze za spance... zar je toliko bitno sto sam stavio ovdje... i nisam jedini???

Ma nisam nista lose mislio... :cool:
Nisi jedini, ovo jest najposjecenija garaza..;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.