RE: Seat ibiza projekt by IGY slike gotovih radova, strana 104
JD. je napisao(la):
tvoja je ljepse ispala od ove sa slika... naprijed punooo ljepsa sa bad-look, nazad ljepsa jer joj citav gepek ispeglan ruzno stoji, isto da si odrezao pola stopki :lol:
da i meni se to ne svidza, zati i je ovako kako je
vladica85 je napisao(la):
vladica85 je napisao(la):
ma odlicno,stavrno je predobro ispala ibiza:icon_smile:
igy planiras li mozda neka sjedista uzimati??
da, ali trenutno sam bez kinte, jbg moram mjenjati saobracajnu zbog boje, a imam nekih sitnih kaznica za parkiranje na trotuaru ispred zgrade :icon_cry:
Adnan_1.8T je napisao(la):
Pratim pomalo projekat al jos nisam dao komentar,koliko vidim na slikama ibiza je ispala super,a sto se tice motora malo oprat i to je to,drug sretno u nastavku
oko motora se farba u crno, samo dok skupim hrabrosti da ga operem
BTW nasao sam ti cep za brisac, u autu je pa kad se vidimo dam ti, a mozemo se i naci jedan dan...
vw_damir je napisao(la):
Trokraki volan od novije ibize u crno bijeloj kombinaciji, sjedista profilisana takodjer u istoj kombinaciji boja i jos par sitnica na instrument tabli u bijeloj boji.
Ovo je samo prijednog. Sretno
p.s.
Imas li ovu drugu sliku u formatu 1024 x ...?
hehe citas mi misli, to i trazim samo da ga je jos naci, pase i od leona isto volan
imam slika u kakvoj hoces rezoluciji, posaljem ti na PM jneku, ili nekad na msn se javi
gemo g60 je napisao(la):
jos jednom respect care svaka cast...ibiza je prejebena
hvala
aksham je napisao(la):
svaka cast igy na zamisli i amele na lakiranju
ma kad sam ga vidio u nedelju gore kod amela sve sam ti reko tako nema da brines......