JD. je napisao(la):super je pala sad
0g1 je napisao(la):nego ocesli jos radit oko oni vrata sto si stavljo zvucnike meni nekako odudara nije fino ispalo
IGY je napisao(la):0g1 je napisao(la):nego ocesli jos radit oko oni vrata sto si stavljo zvucnike meni nekako odudara nije fino ispalo
da ali tek na proljece, sad cu samo skloniti ove skretnice i zice posakrivati, a na proljece se farba u boju auta
Nexus je napisao(la):IGY je napisao(la):0g1 je napisao(la):nego ocesli jos radit oko oni vrata sto si stavljo zvucnike meni nekako odudara nije fino ispalo
da ali tek na proljece, sad cu samo skloniti ove skretnice i zice posakrivati, a na proljece se farba u boju auta
ako ti do proljeca ne izgori ovo auto:lol::lol:
IGY je napisao(la):Nexus je napisao(la):IGY je napisao(la):0g1 je napisao(la):nego ocesli jos radit oko oni vrata sto si stavljo zvucnike meni nekako odudara nije fino ispalo
ako ti do proljeca ne izgori ovo auto:lol::lol:
suti ne sluti, kako mozes nesto tako i napisati, pa i u sali
ccc
IGY je napisao(la):Evo jos jedan mali update, stigla maxima 900 DC, pa sam imao problema sa kratkim fabrickim kablovima, pa sam stavio dietz distribuciju i time rijesio taj problem,
eddo je napisao(la):slab .... mada vala neznam koji racku bacas pare pored powercell-a .... :lol::lol::lol::lol::lol:
i de budi fin i promjeni nazad ono sto si bezze uradio .... ako sam ti ja crv onda uredu .... al imaj na umu da se to ne zaboravlja ....