superman je napisao(la):Pohvale na trudu i radu, seat je,meni licno, sam takav.... vidjam ga po Sa
aldintdi je napisao(la):amarf1 je napisao(la):dobro je sve pasice ne daj se nervirati
:123: hehe nenerviram se braca nego svi imaju svoju rjec za kritike i pohvale haja.......
:icon_question:s1ck je napisao(la):aldintdi je napisao(la):amarf1 je napisao(la):dobro je sve pasice ne daj se nervirati
:123: hehe nenerviram se braca nego svi imaju svoju rjec za kritike i pohvale haja.......
normalan covjek
postujem
Limpi je napisao(la):pohvale na trudu, licno meni neke stvari ne leze bas, ali svakom svoje vidio sam je nekoliko puta u sa, uzivo je ljepsa :icon_biggrin:
bad_look je napisao(la):Šta ono vozaš bez zadnje karambolke vidio te neki dan na stupu...pozzzzz
olensoner je napisao(la):Seat je lijep nema sta, jos par stvari da se sredi i bice jos ljepsi
PS, ja sam onaj sto smo se kod Dzekija upoznali prije par sedmica
superman je napisao(la):Pohvale na trudu i radu, seat je,meni licno, sam takav.... vidjam ga po Sa
::::::braca hvala puno,sve ce bolje doci do izrazaja kad dodje ljeto kad je opet zakucam za zemlju i stavim karambolke........ArminM je napisao(la):extra izgleda,pravo lijepa ibiza,svaka cast