Gazija2001 je napisao(la):niksa je napisao(la):185/65 r14 185/55 r15
Jesil ovo neš kao meni odgovorio, il ja ne kontam?
Gazija2001 je napisao(la):Pitanje uvezi guma, al mene intersuje kolko su dozvoljena (tolerantna) odstupanja gleda profila gume.
Tvornica je preporučila 160/70, 14-ke, a ja kupio jedne alu felge za koje mi majstor reče da bi na njih bolje pasale nešto šire gume? Imam mogućnost jeftino kupit dimenzije 185/65, 14-ke (podsjećam,tvronica preporučuje: 160/70, 14-ke), eh sad dal je ovo veliko odstupanje, čemu može štetit ako bi ih stavio?
nenad je napisao(la):Gazija2001 je napisao(la):Pa čemu taj način?niksa je napisao(la):Gazija2001 je napisao(la):Pitanje uvezi guma, al mene intersuje kolko su dozvoljena (tolerantna) odstupanja gleda profila gume.
Tvornica je preporučila 160/70, 14-ke, a ja kupio jedne alu felge za koje mi majstor reče da bi na njih bolje pasale nešto šire gume? Imam mogućnost jeftino kupit dimenzije 185/65, 14-ke (podsjećam,tvronica preporučuje: 160/70, 14-ke), eh sad dal je ovo veliko odstupanje, čemu može štetit ako bi ih stavio?
Pisem ti alternativne dimenzije gume koje odgovaraju tvornickoj preporuci Kontas sad
I kad već tak pišeš, ko te uopće pitao za alternativne dimenzije, već sam postavio jasno pitanje, ako ko zna nek odgovori.
Ja ne znam zato se neko trudi da pomogne likovima kao sto si ti :icon_mad:
Vidis da ti je covjek koji se razumije puno vise od tebe u te stvari napisao da ti ta dimenzija odgovara, i da je to fabricki alternativa, a ti njemu tako, cccc, tuzno.
Hvala drug.GTI FAN je napisao(la):Gazija2001 je napisao(la):Pitanje uvezi guma, al mene intersuje kolko su dozvoljena (tolerantna) odstupanja gleda profila gume.
Ma cemu ce stetiti ne stavljas 17 ke, stavljaj te 185 ice i pusti tvornicu nes ga voziti 150 godina jer sirina 160 je za bicikla ne za auta.
NeverMind je napisao(la):kako meni majke ti bilo 195/55/r15 sad 205/45/r17 i nista ne fali autu
Gazija2001 je napisao(la):NeverMind je napisao(la):kako meni majke ti bilo 195/55/r15 sad 205/45/r17 i nista ne fali autu
Drago mi je da vidim da ljudi imaju svakakva iskustva po tom pitanju, i ne žale ih podijelit...hvala.