Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Pozz raja. Interesuje me,to jeste, mozeli mi ko sugerisati ili dati savjet kad je u pitanju (sportski auspuh ili ti zadnji lonac) i ako je neko nekad narucio iz susjednih drzava, kakva je procedura sa carinom.
A radi se o Ford Fiesti 2003
1.4 benzin 59kw. Hvala vam.
edit : a drug , vidim iz Sarajeva si zasto jednostavno ne odes kod Zlaje u barama?? on ti je najbolji na ovom nasem podruciju on bi ti slozio neki auspuh da valja
nabacis neki polovan zadnji lonac imas ih polovnih na piku, i obavezno filter zracni tzv gljivu , dobices dosta na zvuku i na visim obrtajima prividno vise snage
Imas po pik-u markiranih lonaca za 70-80 KM se moze dobar kupiti bespotrebno traziti iz druge zemlje ne trazis nista exkluzivno pa da moras jos i uvoziti
skoro da se svaki da ugradititi uz malo prepravke al ipak je lakse kada je lonac po obliku slicnij fabrickom, pa vidi kakv je kod tebe i na pik trazi slicnih dimenzija
Najgore sto mi kraj auspuha to jeste kraj rore gleda u pod i nema onaj otvor na karambolci ... ali i to se da rijesiti.
Da mi je naci zadnju karambolku od Fieste ST...