Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
E to,to, crvena luminacija je po meni najljepsa jos u kombinaciji sa bijelom ,mislim da ce super izgledati.
Ovo sto je do sada presvuceno izgleda fenomenalno.Svaka cast, veliki respekt za auto
odlicno,perverzijaaa
stvarno svaka cast za auto, volim vidjeti za promjenu da netko ovako auto sredi i to jos ovako s ukusom i ovako pedantno,imas prelijepo auto,svaka cast
svaka cast druze
R19 u ovoj izvedbi nikad vidio nisam , a sumnjam da daleko bolje od ovog i ide , sve bi bilo previse
ljetos si bio do mene u Bihacu , sve extra , posebno mi se sviklo kako si se potrudio oko slaganja komponenti u gepeku
samo naprijed komsiluk
da ga vidim iz daljine,nikad nebi skužio da se radi o Renaultu. Auto izgleda perverzno dobro,jako mi se sviđa clean look,boja i hauba su ti genijalne. Baš ti je picolovac
Onu sliku u prirodi kad sam vidio, i nase tablice :S.... avto odlicno 100% tuning 0% cigancenje, da je bar vise ovakvih ljudi koji kad se odluce radit avto ne krenu sa naljepnicama i farbanjem svaki dan po nesto.... Saljem ti svog renoja uradi mu nesto