Got2b je napisao(la):uh braco draga:icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek:
ja bi kamion vozo sa 2 rezervara
za kamione je zasebna pumpa...i tamo te ceka bradati bilder u potkosulji,sav mastan od ulja:lol:
Got2b je napisao(la):uh braco draga:icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek:
ja bi kamion vozo sa 2 rezervara
edoze je napisao(la):mali ne kenjaj,vec gledaj opet:lol:
nermin suljagic je napisao(la):ljudi ba dobra je guza ali nije njena,ono je umetak za pantalone.....nesto kao push-up za sise tako je i ovaj butt-up za guzu(mislim da se tako nekako zove)
zar neprimjetite da uopste neodgovara guza onim nogama i onakva guzicase dobije samo na stiklama a ona je u patikama(stikla zateze misice pa se veliki glutealni misic"guzica" zategne u onaj oblik,kao sto ste mozda primjetili da dobre noge vidite 99,99% samo u stiklama...)
ali ipak mi je pomalo kratak spot,da je makar jos cenera nasuo bilo bi mi draze
nermin suljagic je napisao(la):ljudi ba dobra je guza ali nije njena,ono je umetak za pantalone.....nesto kao push-up za sise tako je i ovaj butt-up za guzu(mislim da se tako nekako zove)
zar neprimjetite da uopste neodgovara guza onim nogama i onakva guzicase dobije samo na stiklama a ona je u patikama(stikla zateze misice pa se veliki glutealni misic"guzica" zategne u onaj oblik,kao sto ste mozda primjetili da dobre noge vidite 99,99% samo u stiklama...)
ali ipak mi je pomalo kratak spot,da je makar jos cenera nasuo bilo bi mi draze