ti si se vec upisao na 2 strani..Evo da se i ja upišem da glupa tema ne prođe bez mene
Te probleme koje si ti imao je mogao imati bilo koji drugi automobil, sasvim normalno s obzirom kako se auto vozi..Ja jesam imao problema sa svojim volvom, al mi "njemacka" vozila nisu nista bolja. Iako sam imao problema, opet bih uzeo volva jer je po meni mnogo kvalitetnija izrada nego svaba, uzevsi u obzir BMW kojeg također imamo u kuci. Kvaliteta kako vani, unutra, tako i izdržljivost i pouzdanost.
Ne kazem da je npr. Golf los, ali svi novi modeli su stekli slavu na golfu 2 koji je pristupacan, jeftin, te nema nikakve opreme da mu se ima sta i pokvariti, i to je ostalo kroz godine. A svako malo netko novi turbo stavlja, novi zamajac, dizne i pizdarije... nista mnogo bolje od nekog pezoa
btw. zbog svega i ja zelim preci na motocikle haha, ovo je najbolje da se zakljuca jer je covjek davno dobio odgovore
Pa otkako je izaso logicno svako ko tvrdi drugacije nema blage veze.TDI jedino sto je imao pouzdanost naspram ostalih,a JTD ga i tu sije,tako da JTD anyway
JESAM JA !Ja jos nisam cuo da je neko radio generalnu na JTD osim pucanja remenja,a turbine i dizne im vrlo rijetko crkavaju za razliku od ostalih.A sto se tice auta,svabo ali BMW i Mercedes
.nOKe je napisao(la):Drug, kad sam uzeo leona imao sam 21321 problema sa njim, tako da sam prosao kroz sve sto se dijagnoze tice, bacio nov maf, cistio ociscen turbo, kupovao dijelove koje su "zamjenjeni prije mjesec" itd itd..
Pazi, ispast ce sad da sam ja nesto BAS UPORAN kada je u pitanju ova tematika, ali dopusti da ti objasnim, posto ocigledno nisi pratio moju garazu..Evo, imenjače, da te citiram...
Dobro je da rasprava još traje jer bi bilo dosadno.
Ljudi nikako da shvate da su noviji auti toliko komplicirani i nakrcani osjetljivom sofisticiranom tehnologijom da nema tog auta od bilo kojeg proizvođača koje se ne kvari. A cijene dijelova i popravaka.... počinju sa 500KM...
Ja predlažem da pišemo peticiju Njemcima da nam omoguće popuste i nekakve olakšice na cijene jer im čistimo zemlju (cijela istočna Europa) od otpada kojeg se oni rješavaju pri isteku garantnog roka. I ja bi prvi kupio polovnog BMWa nego ganc novu Fiestu