Ne znam jer ja mislim da je prije radio na 100 obrataja viseKod mene na dizelu,pri prvom paljenju radi na 900-950 ob,poslije 3-4 minute se spusti na 700-800,tako da mislim da je normalno..
Nije uradio,eto jutros na 1200 i spistiolo se na 700 i omda je poceo trokirati jer sam to ciscenje radio zbog trokiranja cim ga upalim pocne trzat i smiri seJe li uradio nakon ciscenja adaptaciju klapne? Ler obrtaji za taj motor kad je zagrijan su oko 700rpm.
Pa tako nekako i bude samo sto me brine to sto je trokirao pri prvom paljenju,imam i video ali ne mogu ga ovdje poslatiU katalogu pise 680 , + - 50 .
Vozi pa mi haman jos gore sjebovozi majstoru
Vozi nekom stručnijem majstoru,ako vidiš da nema pojma šta radi,teraj nekome provjerenijemVozi pa mi haman jos gore sjebo
Ma ne znam kome bih jer kad u ovlastenom servisu hoce svuseritVozi nekom stručnijem majstoru,ako vidiš da nema pojma šta radi,teraj nekome provjerenijem
A vidit cu,mene samo brine sto trokira kad pali...trza nenormalnoMa ništa ovlašteni,ganjaj tu nekoga ko je baš posvećen vag grupaciji