Član
evo vozao sam se citavu noc sa djevojkom , nije mi otkazivao nikako
Duke_Of_Harlem je napisao(la):evo vozao sam se citavu noc sa djevojkom , nije mi otkazivao nikako
Sarajlic je napisao(la):Duke_Of_Harlem je napisao(la):evo vozao sam se citavu noc sa djevojkom , nije mi otkazivao nikako
Ajd dobro vidimo da nemas problema sa potencijom,nas interesuje sta je sa serva
Sarajlic je napisao(la):Duke_Of_Harlem je napisao(la):evo vozao sam se citavu noc sa djevojkom , nije mi otkazivao nikako
Ajd dobro vidimo da nemas problema sa potencijom,nas interesuje sta je sa serva
elektricar je napisao(la):imas problem sa motorom tj sa relejima koje treba zamjeniti jer je oslabio kontakt i kako se griju utapaju se u plastiku i jednom ce prestat da rade, ja licno ne ugradjujem standardne vec druge jace i gabaritno vece koji su se do sada extra pokazali........
elektricar je napisao(la):imas problem sa motorom tj sa relejima koje treba zamjeniti jer je oslabio kontakt i kako se griju utapaju se u plastiku i jednom ce prestat da rade, ja licno ne ugradjujem standardne vec druge jace i gabaritno vece koji su se do sada extra pokazali........
Gazija2001 je napisao(la):elektricar je napisao(la):imas problem sa motorom tj sa relejima koje treba zamjeniti jer je oslabio kontakt i kako se griju utapaju se u plastiku i jednom ce prestat da rade, ja licno ne ugradjujem standardne vec druge jace i gabaritno vece koji su se do sada extra pokazali........
Pošto?
elektricar je napisao(la):Gazija2001 je napisao(la):elektricar je napisao(la):imas problem sa motorom tj sa relejima koje treba zamjeniti jer je oslabio kontakt i kako se griju utapaju se u plastiku i jednom ce prestat da rade, ja licno ne ugradjujem standardne vec druge jace i gabaritno vece koji su se do sada extra pokazali........
Pošto?
motor od 30 do 60 KM ( 60 je sa zamjenom releja)
elektronika ako je zamjena fetova 80 KM
Imam jednog u svom gradu električara s kojim sam pričao u vezi ovog problema na puntu (kod mene još nema tih problema - al valja se informisat i bit spreman) pa mi je rekao da motoriće radi za 100KM i daje garancije 6 mjeseci.elektricar je napisao(la):Gazija2001 je napisao(la):elektricar je napisao(la):imas problem sa motorom tj sa relejima koje treba zamjeniti jer je oslabio kontakt i kako se griju utapaju se u plastiku i jednom ce prestat da rade, ja licno ne ugradjujem standardne vec druge jace i gabaritno vece koji su se do sada extra pokazali........
Pošto?
Gazija2001 je napisao(la):Imam jednog u svom gradu električara s kojim sam pričao u vezi ovog problema na puntu (kod mene još nema tih problema - al valja se informisat i bit spreman) pa mi je rekao da motoriće radi za 100KM i daje garancije 6 mjeseci.elektricar je napisao(la):Gazija2001 je napisao(la):elektricar je napisao(la):imas problem sa motorom tj sa relejima koje treba zamjeniti jer je oslabio kontakt i kako se griju utapaju se u plastiku i jednom ce prestat da rade, ja licno ne ugradjujem standardne vec druge jace i gabaritno vece koji su se do sada extra pokazali........
Pošto?
A kad senzor otkaže, radiš li to, i opet cijena?