Član
Pa eto recimo da su opruge 60tak KM s obzirom da je starije auto, majstor će uzeti 10 - 15 KM po opruzi da postavi .
Meni Bgmi moj uzeo za mjenjanje 2 selena, i 4 opruge 25KM cini mi se. Sve zavisi kakvog majstora imasPa eto recimo da su opruge 60tak KM s obzirom da je starije auto, majstor će uzeti 10 - 15 KM po opruzi da postavi .
sta mislis da treba da uzmem sve? napred opruge i amortizere a nazad samo opruge ?
ili i napred i nazad samo opruge da uzmem ?
sorry na pitanju, al se u te stvari slabo razumijem dok mi se ne objasni
Jesi ti onaj s trkacim puntomFino ga sredjujes I kod mene je puntic,doduse mk2 JTD,pa sam ga malo skockao,zatamnio,ubacio kozna sjedista iz AR,cipovao i svasta nesto jos
hvala na savjetu... one love (no homo)Ako uzimas, uzmi opruge samo 4, ne trebaju ti amortizeri, taman ti je to. Ako imas para uzmi i sportske amortizere i opruge zajedno..
hvala bracikaIma ti i ta mjesta Da se vratimo na temu, zanimljivo fakat izgleda sa ovim felgama, mislim da je uživo još bolje.
Alo kolega,nemoj da te zadimimJesi ti onaj s trkacim puntom
a po cemu pogresan pravac ?Drug ides u pogrsenom pravcu skroz. Ali ako se svidja tebi idi tako tvoje auto tvoj ukus.
narucio sam, hvalaako ti trebaju orginalne sportske opruge javi se, a dijelove mozes vidjeti na profilu http://www.olx.ba/profil/PuntoSa
nestalo zute boje pa je isla ova drugaJa rekao u prvom postu za ove podmetace sjajne ti jos i papucice ove uzeo pa ko transformers sad lici..iskreno dzaba dajes pare za ovo cuvjek pa kupi sta orginalno sto ide za njega sto mu prilici..za felge svaka cast lijepo si ih odradio samo ne znam do kad ce izdrzati ta boja na njima.
A bogati uzmi ovo unutra povadi sve tepihe papucice navlaku volana bogami cirkus pravis,kad si sredio felge sredi i branike sa sprejom znas postupak..i retrovizori bolje da su zuti nek ovako all haj..