Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ljudi ima li neko finog maistora da mi odradi unutrasnjost u autu znaci sjedista tapacirunzi nebo ptednju tablu i plastike sve da mi fino presvuce, koga god nadjem kazu mi da neuradi kako treba ili slicne price tako da necu da se zaletim naravno da nije neka stronomska cjena ipak neradim ))
Ako oces pogledaj kako je kod mene odradjeno, ima ova u Mo, neznam isplati li ti se doc vamo radi toga, al ja sam prezadovoljan kako je odradila a cijena uopce nije krkanska
Stigao novi retrovizor napokon tacnije staklo za retrovizor jer je moje puklo (kazu u evropi ne nadoknadjuju nastalu stetu mamu im) a ako nekome treba plastika bujrum nek nosi za 10km XD evo dvije tri slikice kasnije pocinje ugradnja :icon_smile:
eto ga retrovizor gotov malo se napatio oko starog stakla jer je polomljeno bilo nisam zelio cupati nista jer nisam znao kakvo je stanje iza, stavljanje je islo puno lakse sad je sve kako treba struja skopcana grije okrece sve udure evo slikica