Član
Limpi je napisao(la):imao sam i ja te ventile, jedan dan vidim djeca na biciklima sve skodini ventili... pogledam, na autu mojih nigdje :lol: :lol:
hahahaah ahahahaahh ma imbus speciujalni i nesikiraj se
Limpi je napisao(la):imao sam i ja te ventile, jedan dan vidim djeca na biciklima sve skodini ventili... pogledam, na autu mojih nigdje :lol: :lol:
eky_123 je napisao(la):evo kako to izgleda na poklopcima ehehe kapice jos nisam probao al et sinoc mi bilo dosadno i reko da postravim bar cepove
Mislim da je dobro ispalo uzimajuci u obzir da je auto bjelo sa crnim felgama i ovaj bjeli okvir oko znaka je dobro ispao
ArminM je napisao(la):extra stari,svaka cast. Ima dobar zvuk a i lijepo izgleda,sta vise treba. I ove naljepnice su ti legle samo tako,svaka cast jos jednom,s ukusom ti to. pravo mi se svidja tvoj puntac
Duke_Of_Harlem je napisao(la):Odlican razabu,dere guzove Puno ljepse sa dvije rore nego sa jednom :123:
eky_123 je napisao(la):Duke_Of_Harlem je napisao(la):Odlican razabu,dere guzove Puno ljepse sa dvije rore nego sa jednom :123:
thx brate u nedelju se vidimo pa da cujes kako rezi :icon_evil::icon_smile:
Duke_Of_Harlem je napisao(la):eky_123 je napisao(la):Duke_Of_Harlem je napisao(la):Odlican razabu,dere guzove Puno ljepse sa dvije rore nego sa jednom :123:
thx brate u nedelju se vidimo pa da cujes kako rezi :icon_evil::icon_smile:
nista moracu da provjerim jesul se preformanse poboljsale
sub3r je napisao(la)::icon_eek:
punto, a valja....
salim se druze, svaka cast.. nisam ga do sad komentarisao... odlicno auto
sub3r je napisao(la):jesu jos uvijek vruce?
samo stavljaj.. odlicno auto bgm, valjda te kad opazim i na cesti
DJ_M4rko je napisao(la):Fino ispalo jeli tajna kolko te izaslo ovo sto si uradio sa dvi roree