Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
RE: Pug 206 - I m blue(/////Alpine)...Rucica,naslonjac i te stvari
Baš nešto gledam ovaj naslonjač, trebao bi i meni jedan, ali ne znam kako da ga pričvrstim. Ti si, koliko vidim, neke L profile zabušio u konzolu i u nosač, a ja bih to diskretnije da odradim, kakav sam baksuz, pola garderobe bih iscjepao na taj lim.
RE: Pug 206 - I m blue(/////Alpine)...Rucica,naslonjac i te stvari
Evo napokon stavljena i folija llumar svaka cast liku imo je puno zivaca i strpljenja za ovu sajbu... Kaze da ga je proganjala od pocetka znaci odkako je poceo raditi isli su na neki meet gdje se nalaze svi ti radnici folija iz svih zemalja,zapadne ih samo sajba i rade njega zapala od pezoa al nije znao od kojeg je auta i govori nije ovo llumar folija ovo je neka druga haha..I nekoliko mjeseci poslije toga doveo mu covjek 206 i skonto da je to ta zafrkana sajba Nisam mogao vjerovat radio je oko 3 sata i extra mu je ispala evo malo slika
Sljedece na redu ide ili one gewinde sa foruma ili duboki branik (Hdi)
RE: Pug 206 - I m blue(/////Alpine)...Llumar folija
Tko ce me zafrkavat za ovu foliju da su bocna prednja pa haj i nekako . Kad svi prelaze mogu i ja danas se vraco nitko nista i nepita dojadilo i njima vise