Član
srdjo je napisao(la):predlazem za sledeci broj test Skode Octavie vRS...:icon_biggrin:
Nije problem, samo nam javi u kojem salonu je mozemo naci.
Pozdrav
srdjo je napisao(la):predlazem za sledeci broj test Skode Octavie vRS...:icon_biggrin:
M A R E X je napisao(la):Jeste to si u pravu, ali ja bi vise zelio gledati tunirane masine sa nasih ulica, a u buducnosti zasto ne i iz inostranstva kao sto je u ovom broju predstavljen AUDI-the doctors iz Srbije
srki vw je napisao(la):kupio sam casopis u gradiski na showu..
sve pohvale za casopis..odlican je
IGY je napisao(la):srki vw je napisao(la):kupio sam casopis u gradiski na showu..
sve pohvale za casopis..odlican je
da
cak si se i slikao za progay za sljedeci broj :lol:
srki vw je napisao(la):bit ce veselo...
samo ti dodji vec u subotu
mahe007 je napisao(la):srki vw je napisao(la):bit ce veselo...
Gdje se ima u Tuzli kupiti ja obisao kioska i kioska nema pa nema :icon_question:
sry na repley-u pogresno pritisnu :icon_evil:
Ervix_focus je napisao(la):mahe007 je napisao(la):srki vw je napisao(la):bit ce veselo...
Gdje se ima u Tuzli kupiti ja obisao kioska i kioska nema pa nema :icon_question:
Otidji druze do marketa Piemonte na Bulevaru ili Skojevska-Brcanska.
mahe007 je napisao(la):Ervix_focus je napisao(la):mahe007 je napisao(la):srki vw je napisao(la):bit ce veselo...
bio kaze nema :icon_evil: :icon_evil: :icon_evilnije da je nestalo nego nema)
mahe007 je napisao(la):Ervix_focus je napisao(la):mahe007 je napisao(la):srki vw je napisao(la):bit ce veselo...
bio kaze nema :icon_evil: :icon_evil: :icon_evilnije da je nestalo nego nema)