Prozor se sporo dize

• Začetnik teme Harun70
  • Datum pokretanja

Prozor se sporo dize

• Začetnik teme Harun70
  • Datum pokretanja
H

Harun70

Pozdrav raja
Imam problem na passatu.Prozor mi se sporo zatvara i nemoze se zatvoriti do kraja,odnosno ostane 1cm gore u onom djelu gdje je ona guma.
I jos nesto, kada hocu otvoriti prozore samo jednom pritisnem onaj prekidac i oni se otvore ali kada hocu zatvoriti to ne radi uvjek odnosno nekad radi nekad ne radi.

Zatvori prozor i ne diraj ga ako nemas viska 50 + KM za reparaciju sajli i nosaca prozora
A to za dizanje i spustanje na jedan klik sto nekad radi nekad ne to ti je do prekidaca potrebno čiscenje ili u najgorem slucaju zamjena
Ako ti treba set za reparaciju podizaca ima kod mene samo reci koja strana
A imam i glavne prekidace nove ne odpakovane s dva ili 4 el podizaca ;)

H

Harun70

Zatvori prozor i ne diraj ga ako nemas viska 50 + KM za reparaciju sajli i nosaca prozora
A to za dizanje i spustanje na jedan klik sto nekad radi nekad ne to ti je do prekidaca potrebno čiscenje ili u najgorem slucaju zamjena
Ako ti treba set za reparaciju podizaca ima kod mene samo reci koja strana
A imam i glavne prekidace nove ne odpakovane s dva ili 4 el podizaca ;)
Koliko bi me izasao zaj set za reparaciju prekidaca.u pitanju su prekidaci sa vozacevih vrata

Prekidac skini rastavi i ocisti od onih budalastina kokpit sprejeva i slicno za prekidac nema seta za reparacoju ima samo NOV drugi glavni pekidac
Za sam ppdizac postoji reparacioni set u kojem Dodju nove sajle novi puž novi nosaci stakla i opruge
30 reparacioni set podizaca
60 master konzola s svim pekidacima