Član
sta ti je (j)odlschool,jel to ono bavarsko zavijanje po alpamaPorschefan je napisao(la):Šta je sa mojom temom odlschool :icon_question: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad:
Ima da je vratite kako je i bila inače će biti svašta...... :smajli04: :smajli26:
:icon_smile:
Dobro je da se pokrenuo forum ponovo,već mi zahrđali prsti koliko nisam ništa pisao
al j*es to nije neka tema
meni ce oduzet titulu za sliku mjeseca juna na kalendaru,dzaba prao auto :icon_cry::icon_cry:
salim se naravno,nek nam je naseg foruma,a postova i reputacije ce biti,ko je kome dao opet ce je dati,a postovi su mi ionako glupost,ako ima ko da se skim takmici nek ga tjesi da nam je svima 2mjeseca postova oduzeto stoga ti isto dodje,svi smo opet isti hehe
a ovo za te servere i bakrace,samo nariktajte da fercera i to je to,a ako moze da radi na ATARY serveru,nek radi svejedno mi...
jedno pitanje,zato su ostali banovi na clanovima ako su zadnja dva mjeseca nestala?????? :icon_confused::icon_confused::icon_confused:
jedno pitanje,zato su ostali banovi na clanovima ako su zadnja dva mjeseca nestala?????? :icon_confused::icon_confused::icon_confused: