GTI TDI je napisao(la):nikakav keder druže, svaki šiber pušta vodu kroz keder, ali zato ima kanalice koje vode tu vodu dole niz štok
kad otvoriš prednja vrata na štoku ima jedan gumeni pipak, koji na završetku ima malu rupicu,
e to ti je problem, nakupi se u njemu svega a treba ga redovno čistiti, samo skini taj gumeni završetak, baci ga pod dobar mlaz vode, vrati sve na mjesto i miran si 100%
cliocup je napisao(la):evo imam i ja isti problem pošlo mi se nakupljat pravo vode i sinoć vidim curi iznad mjenjača iz onog kučišta gdje je svjetlo na krovu ja odvalio kad vozim ja daljem čujem saljeva se niz štokove šta je sad reko kad pođe curiti i na plastikama unutar što dođu na štokovima upalim svjelo kad šlušajte sad ovo krovni tapacirung iznad glave sav nakvašen ccccccc a tepih uz vrata mokar e sad jel moguče da se i meni to začepilo jer sam farbao auto od šlajfanja i ostalog i jel moguče da mi je majstor to skinuo pa možda zaboravio vratit ako je ovo drugo ubit ču se onda mi ništa neće preostati neg da ga zatvorim skroz???:icon_rolleyes:
Dzeniii je napisao(la):cliocup je napisao(la):evo imam i ja isti problem pošlo mi se nakupljat pravo vode i sinoć vidim curi iznad mjenjača iz onog kučišta gdje je svjetlo na krovu ja odvalio kad vozim ja daljem čujem saljeva se niz štokove šta je sad reko kad pođe curiti i na plastikama unutar što dođu na štokovima upalim svjelo kad šlušajte sad ovo krovni tapacirung iznad glave sav nakvašen ccccccc a tepih uz vrata mokar e sad jel moguče da se i meni to začepilo jer sam farbao auto od šlajfanja i ostalog i jel moguče da mi je majstor to skinuo pa možda zaboravio vratit ako je ovo drugo ubit ču se onda mi ništa neće preostati neg da ga zatvorim skroz???:icon_rolleyes:
guraj i ti zicu sutra kroz one kanale
potpisujemGTI TDI je napisao(la):nikakav keder druže, svaki šiber pušta vodu kroz keder, ali zato ima kanalice koje vode tu vodu dole niz štok
kad otvoriš prednja vrata na štoku ima jedan gumeni pipak, koji na završetku ima malu rupicu,
e to ti je problem, nakupi se u njemu svega a treba ga redovno čistiti, samo skini taj gumeni završetak, baci ga pod dobar mlaz vode, vrati sve na mjesto i miran si 100%