Ne znam koji me djavo i tjerao, ali oprao sam policu gepeka koja je stvarala neprijatan miris u autu (mada ne previse - narocito kada auto stoji dugo na suncu) i sada, i to cak nakon 4 pranja police, imam problem sa nepodnosljivim smradom koji ista otpusta. Miris nije na vlagu (kao da se dugo i lose susila), vec na nesto sto ne znam cak ni priblizno opisati sta je, ali ljudi moji, to TOLIKO smrdi da je nevjerovatno. U auto ovakva vise ne moze, ni pod razno, jer smrdi na 5m oko sebe na otvorenom.
Prao sam je prvo Dax-om, pa kiselinom i smrkom u praonici, pa deterdzentom za sudje i smrkom, pa deterdzentom za pranje vesa (najbolji rezultat je dao), ali dzaba..a ne smijem je potopiti da prenoci, jer bi se sva raspala (pretpostavljam).
Postoji li IKAKVO sredstvo za neutralisanje neugodnih mirisa da je "udavim" u istom, ili da kupujem drugu policu???
Prao sam je prvo Dax-om, pa kiselinom i smrkom u praonici, pa deterdzentom za sudje i smrkom, pa deterdzentom za pranje vesa (najbolji rezultat je dao), ali dzaba..a ne smijem je potopiti da prenoci, jer bi se sva raspala (pretpostavljam).
Postoji li IKAKVO sredstvo za neutralisanje neugodnih mirisa da je "udavim" u istom, ili da kupujem drugu policu???