problem sa msn

problem sa msn

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
i meni se desilo preksinoc i to samo u razgovoru sa jednom osobom. i mislim da koristi neki program gdje moze samo u tom prozorcicu on pisati, ali da pise kao da si ti napiso...

mislim da su neki vec skontali o kome je rijec, da ne ponavljam ;) jesam li upravu troza?? :lol:

a ak hos na pm cu ti reci kako sam skonto hehehhe

Član
skonto sam emire šta je bilo i odma u akciju :cool:
počeo mene opet onaj zezati al onda ja uzmem njegov indentitet i počnem ga zahebavat :lol:

sad je sve ok :cool:

Član
Simpa fora, bar za onog ko zafrkava... Ja sam isto jednom liku sa faksa upao u msn acc, ne svojom voljom koliko njegovom greskom i javi mi se neka cura... Razvezli mi pricu i ona ne zna da to nije on... I tako malo po malo.....brrrr....saznao sam puno gadosti o doticnom kolegi... I ta cura je imala poremecaja svih vrsta u glavi, ali kad vidim tog momka, normalan, pristojan, suvise obican, a ispod povrsine se kriju takve gadosi....:icon_eek:

Sto se tice konkretno problema, ne znam kako ti je taj to uspio napraviti, ali ti je sigurno nesto poslao na comp sto ga je uspjelo povezati... Da nisi otvarao kakvih sumljivih exe fajlova.... Znam da neki ubace u exe fajl svoju skriptu i onda ti cudo naprave na kompu, a da toga nisi ni svjestan....

Član
ma ne mislim ja da je u pitanju ikakav upad, nego neki programcic koji cini da ono sto ti napises, pise da je on napisao. takodje mislim da ne moze pricat sa nekim tvojim kontaktima, nego sluzi da moze zahebavat samo onog s kim prica...

troza, jesam upravu??

Član
emir_89 je napisao(la):
ma ne mislim ja da je u pitanju ikakav upad, nego neki programcic koji cini da ono sto ti napises, pise da je on napisao. takodje mislim da ne moze pricat sa nekim tvojim kontaktima, nego sluzi da moze zahebavat samo onog s kim prica...

troza, jesam upravu??

upravo tako...
nema nikakvi programa nemožeš mu ni vidjeti mail ni ništa,
jedino ako znaš da imate isti kontakata možeš glumiti tog što hoćeš
da ga napadneš,npr. imaš od njegovog frenda kontakt predstaviš se ko on
i počneš zahebavati frenda :lol:
nema nikakvi virusa sve je do programčića i nije opasno za windowse
mada će kod napadnute osobe izazvati paniku jer nezna šta se dešava :lol:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.