Ahahahaha, ja sam mislio napisati "možda je do gramatičkog osigurača"Mozda je problem u radionu, probaj radio.
A u vecine recenice pune gramatickih gresaka.Kakvi smo mi ljudi cim se ukaze prilika pokusavamo nekog ismijavat. Covjek je pitao za pomoc i nase je da pomognemo, a negativne komentare da zadrzimo za sebe. Sve u svemu svi razumiju o cemu je rijec pa nije na japanskom pisao
Kamo sreće da su samo pojedine gramatičke greške u pitanju......u pitanju je NEPISMENOST!A u vecine recenice pune gramatickih gresaka.
Pokazi te greskeA u vecine recenice pune gramatickih gresaka.
Ajde ako nije problem ove dole nepravilne rijeci napisi pravilno...cisto da mi nepismeni progledamo malo....Kamo sreće da su samo pojedine gramatičke greške u pitanju......u pitanju je NEPISMENOST!
Pripadam nešto starijoj generaciji i ne mogu da shvatim kako je među današnjim mlađim generacijama nepismenost uzela toliko maha, da je postalo apsolutno svejedno kako se priča i komunicira...bez imalo stida što se nešto ne zna i ne poznaje i bez imalo želje i truda da se nešto ispravno nauči?! Postaje izuzetno iritantno kad se čuje ili pročita...uglavnom, iz domene auto svijeta ali i iz drugih oblasti:
Alnaser, Svirena, Kumulator, Bombina, Vuča, Retervizor, Feluge, Bufer, Zvučnjaci, Radion, Gramafon, Kastofon, Kompijuter...........
Žao mi je što se smatraš nepismenim ali nažalost ni educiranje "Online" nije besplatno ....besplatan je "Google" i "Pravopis"!Ajde ako nije problem ove dole nepravilne rijeci napisi pravilno...cisto da mi nepismeni progledamo malo....