Problem sa aktiviranjem PayPal.a

Problem sa aktiviranjem PayPal.a

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Imam problem sa aktivacijom paypal racuna, naime, problem je sto mi nema medju transakcijama one njihove naplate da mogu aktivirat racun, prije 5 dana sam prvi put pokusao i danas ne e-izvodu nema nista, pa sam opet danas zatrazio novi kod i ne desava se nista..
Jel ja tu sta grijesm mozda ili se to inace ceka?
 
Legend
a sta ti to salju na mail izvod? Njega valjda salju na kraju svakog mjeseca...
otidji u banku nek ti ocita pin
 
Administrator
ne znam koja ti je banka, ali ja sam u raiffesien banci i danas aktivirao, sutra otisao u banku zatrazio izvod i to je to :) I tamo pise taj četverocifreni pin uneses ga i gotov posao :) Na mail ti stize samo na kraju mjeseca :)
 
Član
Meni je trebalo tri ili cetiri dana i ne moras traziti izvod nego zamolis na salteru da ti procitaju taj kod.

A ako imas neku obavijest o transakcijama tipa sms ili ... onda ces znati kad skinu pa tad i trazi, nekad to traje malo duze nekad za dan dva tri... uglavnom moras sacekati da ti uzmu taj dolar ili koliko vec i tad ce biti taj kod do tad mozes samo da cekas ali ne brini to tako ide.
 
Član
Moje lično iskustvo, ujutro u 9 aktivirao paypal, u 12 nazvao banku pošto mi je bilo mrsko ići i čekati u redu i dao vlastite informacije, broj kartice, ime roditelja i slično kako bi se potvrdio identitet i nakon 2 min razgovora operater mi dao pin, a već 3 min kasnije sam potrosio 20 dolara :lol:

banka - raiffeisen ;)
 
Član
cuj cekas 2 dana staje vama cim se registrujes nece proc ni 5min odma ti salju taj pin naravno ako imas opciju da primas preko sms obavjestenja o racunu tako je bar kod raiffeisen.Znaci ja sam se reg i za manje od 5min dosao mi je taj pin sms-om,a to sto ti cekas nisi ti tu nesto ispunio kako treba ili ti ta kartica koju imas nemoze na paypal
 
Član
Ja sam se registrovao davno davno kad su ljudi jos mislili da ne moze ima jedno 3+ godine a nalog na paypalu sam imao i prije 10 i tad je trebalo 2-3 dana jbg. Sad mozda i moze za par min ali svakako treba malo sacekati pa pokusati ponovo ili malo bolje procitati i rasputati se. Sto se tice kartica prije je bio jedini uslov da kartica ima s one strane gdje se potpisuje 3 ili vise brojeva koji kao vire ispod tog mjesta za potpis a manje vise je ne bitno koja je.
 
Član
hvala na odgovorima, jucer sam bio u banci ima kod sto sam se pokusao 31.og reg a jucerasnji koji sam resend oko 9 ujutro nema, a bio sam u 17:50h u banci..uglavnom sve je Ok ;)
moze Lokenzi:icon_smile:
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top