Član
pozdrav svima,, e ovako stare disk plocice su mi pocele cviliti dok sam bio na polu na terenu i strasno me zivcirao taj zvuk , nakon sto sam dosao kuci kupim plocice i zamijenim s prijateljem,, klipove na celjusti sam vracao stegom polako ,, znaci malo po malo dok nije moglo da se sve uklopi,, nakon montaze normalno treba da sve to legne na svoje mjesto da bi dalo 100%-tne rezultate medjutim nakon hiljadu kilometara moja kocnica je niska i slabo koci ,, ozracivao sam do besvijesti ,, ali efekat isti posle vratim stare plocice misleci da su lose ali ista stvar ,, isao nekom mehanicaru kaze glavni kocioni ,, nije mi jasno do prije zamjene dok sam otisao kupio u autodijelove kocile su extra nakon zamjene stvarno lose ,, kad hocu naglo da zakocim kocnica je tvrda i slabo koci ,, eh ad kad malo pocnem da stiskam auto u 2 i trecoj kad idem bas ono sa obrtajima primijetim da je kocnica extra dobra ,, pitam se sta bi moglo biti jer mi se ne da da mijenjam jedno po jedno npr ,, kocioni zatim servo bubanj pa vakum pumpu treba mi misljenje vas koji imate iskustva s tim ,, a vozilo je passat 1.8 benzin 66 kw