Super Moderator
Pa prodaji i ti ako mislis da je lahko s ljudima i da se moze zaradit...
a i njemu 16 a vozi po kisi
Pa prodaji i ti ako mislis da je lahko s ljudima i da se moze zaradit...
Meni je P isteklo u maju, a presao sam vise nego pola ovih sa foruma kazem za neke ne za sve, a vi sto branite doticnog uredu je shvatam drugovi ste i ja bi stao na stranu druga pozz. Brisaci crknu i na petici ako nije canbus set, i to ako crknu brisaci je premija jer zna i procesor otici a svi znamo koliko kosta porcesor za novija auta. To za brisace nije nista novo to znaju svi.a i njemu 16 a vozi po kisi
Meni je P isteklo u maju, a presao sam vise nego pola ovih sa foruma kazem za neke ne za sve, a vi sto branite doticnog uredu je shvatam drugovi ste i ja bi stao na stranu druga pozz. Brisaci crknu i na petici ako nije canbus set, i to ako crknu brisaci je premija jer zna i procesor otici a svi znamo koliko kosta porcesor za novija auta. To za brisace nije nista novo to znaju svi.
Meni je P isteklo u maju, a presao sam vise nego pola ovih sa foruma kazem za neke ne za sve, a vi sto branite doticnog uredu je shvatam drugovi ste i ja bi stao na stranu druga pozz. Brisaci crknu i na petici ako nije canbus set, i to ako crknu brisaci je premija jer zna i procesor otici a svi znamo koliko kosta porcesor za novija auta. To za brisace nije nista novo to znaju svi.
Svi bi da sjede kuci i imaju love, misli svako lako se zaradi, eto momku je neko rekao gdje imati xenona kupiti, sad bujrum auto, bus neki prevoz pa se namiri, pik je dzabni i prodaji, ih da je tako lako svi bi tako radili. Sta ces jbg konkurencija je cudo, ja se svome hljebu ne bojim, sto sam rekao, ispostovao sam, radilo je, da je pregorilo zamijenio bi u garanciji ovako nije do menePa prodaji i ti ako mislis da je lahko s ljudima i da se moze zaradit...