Član
Podrav svima od clana foruma Brum Brum sam kupio xenone prije godinu dana. Sta da kazem osim bacene pare bezveze 110 km bolje da sam poderao pare ali jbg svi se mi zeznemo pa i ja. Radi se o sledecem ( prije nego pocnem doticni da zna ko je ma da i zna octavia siva nasli se kod interexa). Radi se o sledecem oslabe meni sijalice prijasnje i hajde da zamjenim komplet sve balasti intal itd, po piku da budala prodje jeftinije trazio ( naucena lekcija za ubuduce to je jedino sto me je doticni pozitivno naucio) i hajd nadjem 3 covjeka jeftino. Ova dvojica nemaju setova kad doticni kaze dolazi sutra, reko je ollo kaze jeste 100%, reko ostavi mi jedan set ako je original ollo kaze nije problem, a i ja pozurio ko i svako da sto prije ubacim nove sijalice, i hajde nasli se mi na kutiji ni o od ollo, kaze meni on jeste ollo samo kutije prepakuju, reko druze trepere li ( odmah da se razumijemo znam da aftermarket xenoni trepere na zidu nema te koja ne treperi) kaze ne trepere sigurno, hajde isprobamo mi da vidim da li rade sijalice i rade plava boja leda stvarno ja zadovoljan vidim sve fercera. Sutradan ugradim radi sve sacekam mrak da vidim koliko i kako svijetle vidim svijetli fino ostavim auto da radi nakon 5 minuta dodjem xenoni trepere ko blinkeri, zovem doticnog kaze treba tako fino mu objasnim da vidim u faru dakle ne na zidu kako trepere i da mi bode oci jer stvarno puno treperi da se na oko vidi i po danu kad se gleda u far. Dobijam odgovor kako ce to vremenom da se povuce da je to dok se balasti ''razrade''. Hajde reko uredu neka ih i mjesec dana, e sad nakon mjesec dana umjesto da se razrade jacina sijalice je opala, ali treperi i dalje ubacim stare balasti treperi ali na zidu i to jedva vidljivo, skontam sta je. Zovem ga kaze ako hoces da ne treperi plati 150 ili 170 km i imat ces dobre sijalice. E sad samo da kazem da su sijalice juce riknule nisu ni godinu dana izvukle. A u durgom auto original ollo svijtli kao da su juce ubacene sijalice stavljenje na balsti od bruma trepere ali golf je dizel pa ko pita kazem da je od treskanja motora. Dakle ako hocete original ollo u robot u hrasno na sprat ime firme necu govoriti da ne bi bilo reklama a ove kao Brum Brum izbjegavajte u sirokom luku jer su to setovi od 30 km iz kine koji traju kako treba po mjesec dana. Ovo nije ni uvreda za bruma niti mu ja obaram posao neka kupuje kvalitetiju robu i imat ce posla. Ljudi bolje cekati i mjesec dana da se nabavi u nekom auto shopu nego se nalaziti po parkinzima.