ma moze bit da je to neko prije ubacio u mk4 pa ovaj sad vadioovo motor iz trice nije vidilo cetvorkin
ovo motor iz trice nije vidilo cetvorkin ja samo neznam sta ti mislis da si ubacivo i ako mislis da je od cetvorke onda te je neko bas slago a sto se tice profesionalnosti ako tvrdis da je ovo iz golfa 4 tdi motor onda ti veze nemas
To je 1.9 GTD iz trice motor kakav crni TDI
JahNe postoji 1.9 gtd motor jedino trica gtd
Nemas ti pojma sto se tice golfova .. U ostalom kako mozes tvrdit nesta sto nisi vidio i napravio ..a taj je iz trice, danas sam gledo preko moba pa nisam odma skonto da je TDI
Haha, sta si zapeo, bolan, nije ovo facebook i raja iz skole, ljudi se razumiju...znaci, ovo je nakad bio TDI motor u trici golfu, a sad je 1.9 turbo dizel sa 50ak KW, i opet je solidna motorizacija za Ladu Nivu koja svakako nije nikad imala motor da se moze nazvati motorom.Ama isti motor u trice boja glava poklopac..
Oj zivote .. nemas veze sa wv skidas slike sa interneta .. Pitanje je jesil ikad uzivo vidi motor golfa4 .. Vjerujes googl-u i samo
Lada se nikad nije mogla nazvati autom.Haha, sta si zapeo, bolan, nije ovo facebook i raja iz skole, ljudi se razumiju...znaci, ovo je nakad bio TDI motor u trici golfu, a sad je 1.9 turbo dizel sa 50ak KW, i opet je solidna motorizacija za Ladu Nivu koja svakako nije nikad imala motor da se moze nazvati motorom.
Ama kako necu zapet valjda znam iz ceg sam izvadio ..u ostalom nezz sto se raspravljam ..Haha, sta si zapeo, bolan, nije ovo facebook i raja iz skole, ljudi se razumiju...znaci, ovo je nakad bio TDI motor u trici golfu, a sad je 1.9 turbo dizel sa 50ak KW, i opet je solidna motorizacija za Ladu Nivu koja svakako nije nikad imala motor da se moze nazvati motorom.
hahah, i to sto kazesLada se nikad nije mogla nazvati autom.
Eto prijatelju nek ti znas sta je...Oj zivote .. nemas veze sa wv skidas slike sa interneta .. Pitanje je jesil ikad uzivo vidi motor golfa4 .. Vjerujes googl-u i samo
tamo znas ukucat i vidit .. Kad budes fino se disconect sa interneta pa rastavio golfa4 i 3 onda pametuj ovde o tim motorima . ..