nakon poliranja obavezno vosak
ja koristim za cijelo auto Meguiar's Ultimate Quik Wax pa i za polirani alu , dobro dodje jer doslovno sva prljavstina lakse spada,prljavstina teze ulazi u pore, tako da se polirani alu jako lako ocisti od crnila kocnica
pranje , auto šamponi .... nije bitno kakav samo NE kiseline inace polirani dio pobijeli odmah
Mozes, ali zamuti felgu, ne bude vise tako bljestava kao cist polirani aluminij. Ja sam premazao nekom nano-zastitom, ima slika u mojoj garazi. Zasad je super samo sa vodom i leti sva kociona prasina i rpljavstina sa njihIli nakon poliranja prelakiraj ili plastificiraj
Ekstra , da budem iskren ti si mi pao prvo napamet da ces reci nesto , dobar m iej bio osjecaj , znaci vosak taj , to je kao sampon ili se nanosi pa polira auto sa njim ?
Mozes, ali zamuti felgu, ne bude vise tako bljestava kao cist polirani aluminij. Ja sam premazao nekom nano-zastitom, ima slika u mojoj garazi. Zasad je super samo sa vodom i leti sva kociona prasina i rpljavstina sa njih
to je taj... ja spricam cijelo auto svako drugo pranje i mogu reci da je vrhunska stvar bilo za lak ili alu,u sustini mozes koristiti svaki drugi bitno je samo da nema nekih agresivnih dodataka
plastifikacija moze ali nije trajno rjesenje,vremenom zuti ili se guli