Pozzzzzz iz NS

Pozzzzzz iz NS

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima koji me znaju i ne znaju. Ja sam Dejan iz Novog Sada sam. Volim sve vezano za automobile, lično se bavim softverskim modifikacijama, dijagnostikom... Ponekad moram i da šarafam prilično :) A od prošle godine i drag racing trkama i.t.d.
Trudim se da posećujem sve moguće automobilske manifestacije na prostoru EX YU a i šire. Volim da se družim sa ljudima koji imaju slična interesovanja u cilju razmene iskustava a i čisto radi druženja.
Prošle godine imao sam priliku da svoje usluge pružim ljudima iz BiH i informisan sam da se o tome povremeno raspravlja i na ovom forumu. Lično mislim da forumi nisu mesto gde se treba reklamirati. Da neko ne shvati moju aktivnost kao reklamu! Jer sam imao par testova gde sam platio reklamu na nekom forumu i učinak je bio smešan u odnosu na jedan recimo besplatan oglas. Al to je neka druga tema.
Registrovao sam se da mogu da odgovorim na neke nedoumice vaših članova i da eventualno pomognem ako mogu. Kao i da odgovorim na direktne prozivke.
 
Legend
Cika Safe(t) Chip Tuning... :)
Dobro dosao i kako se ono kaze... ostani aktivan... ;)

Ima ovdje dosta strucnjaka pravih googlasa, pa mozda i ti nesto naucis... hahaha...
 
Moji radovi na tuđim vozilima još uvek su u granicama očekivanog ili ispod. Jedino na svojim autima idem do krajnjih granica. Nije realno za te novce očekivati hard remap. Ja za sad radim sebi AR147 16V za sezonu 2014. Ovaj put uz dosta izmena pod haubom. Zadnja merenja pokazuju da sam stigao do 182,5kW bez NOS ubrizgavanja ali to nije kraj. Ima tu još da se radi a ima i vremena. I sve se radi postupno, level po level. Na kraju ni NOS nije isključen ali svako imaću auto za svaki dan sa preko 250HP bez NOS ubrizgavanja. I to je moj cilj - SLEEPER CAR
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top