Eno ga spava.Sad ne znam hocu li pogoditi ko je,ali ako pitam kako je Aco,slusa li onda cu znati
Kod mene sve full, dobro da bolje ne može biti, samo će mi doći glave onaj blentavi auto, voli me policija maksimalno.E dobro je pogodio sam haha...
Ma neka ih takve najvise volim
Iz onog crnog sam izvadio onda motor i krenuo sklapati sa karburatorima od r1 i prodam ga tako citavog,a skoljka je na otpadu vidio si i sam kakva je bila...Trenutno sad neki motor ganjam jeftin izletio pa fali nesto malo onda njega kad ofarbam i prodam uzimam ako ne nadjem gti uzecu neki dobar xs pa cu vidjeti dal ubacivati 1.9 gti ili neki jeben 1.4
Kakva je situacija kod tebe?
Hahahaha,cudi me sto te voli,sigurno si im dragKod mene sve full, dobro da bolje ne može biti, samo će mi doći glave onaj blentavi auto, voli me policija maksimalno.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Izuzetno. Za sad smo dobri, škrabaju po sveskama, valjda neće na kućnu adresu, onda valja kredit dizati.Hahahaha,cudi me sto te voli,sigurno si im drag
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Dobro je ako je u svesku..Ne daj Boze da saberu sve na kucnu..Izuzetno. Za sad smo dobri, škrabaju po sveskama, valjda neće na kućnu adresu, onda valja kredit dizati.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka