pooozdrav

pooozdrav

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
mala ispravka prijatelju,ležeći policajci su u Loparama a dobro bi došli i u Priboju jer murija je hvatala tipove na radar i sa 150km/h ali to je ipak samo 100km/h iznad ograničenja!!!:icon_cry:
Mislim i brzina je OK ali na pravom mjestu i u pravo vrijeme!!!
 
Član
da li ko od članova foruma živi u blizini Lopara,ne bi bilo loše da ostvarimo kontakte sve u svrhu širenja tuning-a i styling-a. vjerujte mi društvo da nemam mnogo prijatelja sa kojim mogu razgovarati na ovu temu a pogotovo podijeliti mišljenja i iskustva. Promijenio sam net kafe pa sada se nadam da neće biti više zeza kao sa prethodnom konekcijom. Još jednom se izvinjavam za poteškoće koje sam izazvao. kao što sam već naveo studiram, pa neću biti u mogućnosti do kraja mjeseca da okačim koju sliku mog ljubimca. Nadam se da ću biti redovan iako sam onemogućen na samom početku nemam internet kući a 21. je vijek!!!
 
Član
zaboravih da ostavim broj telefona, +38765 395 072. Ukoliko me ne bude dugo na forumu, pošaljite koji sms a do tada veliki pozdrav!!!
 
Član
evo i ja sam napokon nabavio kompjuter(mali je otkrio tehnologiju!!!!)
trudiću se da nabacim mnogo zanimljivih tema a za koji dan stižu ni fotke mog ljubimca, još imam sledeće sedmice ispite pa zasluženi odmor!
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top