Član
Ma napisao sam evo sad odo skenirati pred račun i poslati zajedno sa zalbom emailom
Sent from my SM-G900P using Tapatalk
Druže u ovlastenom napraviš specifikaciju po originalnim dijelovima. Znam šta ti pričam. To je mjerodavno. I onda kad to napraviš odeš kod advokata i daš punemoc i broj tekućeg. I čekaš kad će leci pare. Ovako te samo vozaju.Nisam, isao sam u Bijeljini u ovaj najjaci servis sto rade samo izvlacenje farbanje i ispravljanje lima i sasije. Jer me je udarilo u zadnji kraj ispod sine pa mi savilo zadnji vezni lim sve do rez. Tocka i malo vrata izbacilo ne naležu fino i branik malo ispucao.
Advokat je pravno lice. I poso mu je da zastiti stranku i da zaradi sebi. On će se sa njima ganjat. Kod nas u osiguranje kad odeš s puškom tek te shvate ozbiljno. Dakle advokat će i potegnuti tužbu i sve će završiti. Stranka dobije traženo plus advokat svoj dio a sud svoj dio.cuj popusio pa sta advokat radi nego napise zalbu ne ide sa pistoljem u osiguranje. Napisi ti zalbu ne treba nista komplikovano pa recenica kao sto ti je edo vec napisao. Ni u kojem slucaju ne mozes izgubit a sve od tebe zavisi koliko ces im para izvuc, znaci koliko si se spreman gonjati sa njima.
Sto su budale ? Tebe neko udari (u vecem slucaju pozadi) osiguranje ti snese stetu popravke ali na tom autu trajno ostaju poslijedice i prilikom prodaje auta svak ce ti na osnovu toga spustati cijenu. U nekim zemljama se vodi evidencija jeli auto sudjelovalo u udesu.S moje tačke gledišta to su budale. Dovoljno je da popravis auto kod najkvalitetnijih ljudi pa bi još i da zaradis.
Послато са HTC One M9 уз помоћ Тапатока