Član
Pozdrav svima zanima me vase misljenje koji bi bio bolji okvir za tablice vozim lanciu lybru..
kako to izvesti?Taj metalni, ali najljepse je kad se stavi bez ikakvih okvira...
Pa ljudi uzmu ljepilo za sajbe i zalijepe ili jaku kvalitetnu dvoslojnu traku i tako urade...kako to izvesti?
Sad bas da magnet moze na alumijij a onio sto ko fol se zaljepi pa setablica stavi pa naprijed komad zeljeza i kao drzi, to je gubljenje vremena... Samo ljepilo za sajbu naprijed ili neko drugo jace ljepilo, druge nema osim nitni ili serafa... A za skidanje je lakoJa lijepio dvostranom trakom nazad. Opticki gledao prezadovoljan funkcionalonost solidna . Mozda mi realizacija losa bila. Nazad i nije problem ljepiti malo vjetra skoro nikako naprijed je problem. Citao sam da imaju i magneti neki. Pogledaj po netu
gledao sam te za gepek i slabo drze a ujedno ti moze ko hoce ukrasti tablice i skinuti. A ljepilo se za sajbe lako skine, stavi se na krajeve teblice, ne na sredinu, samo na krajeve, ne treba pretjeravati sa ljepilom, na cetiri tacke dovoljno da drzi tablicu i kad treba skinuti onda samo skalper i skine se lako ja sam tako stavljao i skidao.Eh ljepilo za sajbu lako skinuti ? Ne ide ti magnet na tablicu vec 2 magneta imas ne mogu naci sad preko mobitela . Pregledaj po netu nije lose samo pitanje je kako drzi
Hahaha, uzmi ovu drugu pusti ti njih otpadne tablica mozes motor bacit u otpadMa da m otpadnu tablice negdje pa mi upadne ispod motora i sjebe sve xaxaa, koja je po vama ljepsa lajsna?
Drug upravo sam malopre stavio ove druge inox 100% nema hedje moze ti vise trajati nego auto ahhahaJesi li ovo gledao u fis-u? Prve su skroz limene i lose uradjene, kako se samo stavlja tablica . Ovi drugi su plasticni puno ljepsi naizgled, samo hoce li se poceti guliti taj kao sjajni dio?.
Mogu se zalijepiti samo tablice ali treba imati dobru obostrano ljepljivu traku i ne stediti,nalijepiti po citavoj duzini 3-4 reda i uzduz, zalijepiti na toplijem vremenu i nema sanse da sama spadne a ni da je lako poslije odlijepis.