OggyBoy Član 14.06.2012 #786 Jedan od ružnijih auta. Pogotovo ova verzija sa 2 vrata. Nissan Almera. Ko hoće, neka postavlja u moje ime, nemam vremena. PS. Isjecite malo ta kola, neka bude malkice teže, nije fora čitav auto, odma' se vidi šta je.
Jedan od ružnijih auta. Pogotovo ova verzija sa 2 vrata. Nissan Almera. Ko hoće, neka postavlja u moje ime, nemam vremena. PS. Isjecite malo ta kola, neka bude malkice teže, nije fora čitav auto, odma' se vidi šta je.
Porschefan Član 14.06.2012 #787 Hajdemo ovako, neću sjeći ništa ali postavit cu tuniranu verziju, nadam se da može tako :icon_smile:
mokeBass Član 14.06.2012 #791 neznam u cemu je bio problem, izrezao bocni dio i postavio... potpuno isto kao pioneer na prvoj stranici
neznam u cemu je bio problem, izrezao bocni dio i postavio... potpuno isto kao pioneer na prvoj stranici
Phantom Član 14.06.2012 #792 ne moze postavljat slike kome se cefne :icon_rolleyes: moras pogoditi auto na predhodnoj slici ako ga pogodis onda ti stavljas sliku
ne moze postavljat slike kome se cefne :icon_rolleyes: moras pogoditi auto na predhodnoj slici ako ga pogodis onda ti stavljas sliku
Porschefan Član 14.06.2012 #795 Vernes, zašto baš za mene zadatak ... :icon_smile: Doći će i to na red ali postavi ga "legalno" tj. pogodi nešto šta se postavi :icon_smile: Djo- jest Paseo
Vernes, zašto baš za mene zadatak ... :icon_smile: Doći će i to na red ali postavi ga "legalno" tj. pogodi nešto šta se postavi :icon_smile: Djo- jest Paseo