Ma i neka se izvuce od zatvora, valja nosat neciji zivot na savjesti, j*es sve kad navece valja sklopit oci i leci spavat!!! Mene ne plasi nista u saobracaju nego bezobrazni pjesaci, a to je u nas u BiH jedno 90% takvih, to izlijece sa svih strana pred tebe, nema ni nista mrze kad se pojavim nekih 5 metara od pjesackog, i vozim nekih 30-40 po ogranicenju, i ono izleti i jedva stanes, ono sve te presijece, i onda se nesto bune, pokazuje na pjesacki prijelaz, onda meni pukne film pa govorim nemam ja koncice sa kojima mogu stati u par metara, al' to je caba ljudima dokazivat, onda ono izlijecanje iza kombija, kamiona na put, gdje se na par metara stvori od tebe, pripane te!! I oni najgori koji poredj j*enog trotoara hodaju po putu, i ja moram stati da bih obisao kada naidje auto iz suprotnog smijera, a ovaj hoda malte ne pa na pola trake!!! I sviras budali, al' nista ne postojis!! Kao sto reko, ja se u saobracaju najvise bojim ovih pjesaka, udaris, i ako nisi kriv, bit ces kriv proglasen, jer takav je sustav u nas!!!!