Početnik
:lol::lol::lol:JAPAN_DRIVEN je napisao(la):bi bilo bi... al znaš, nekako me sjeb jer nemam auto i mlad sam jako
:lol::lol::lol:JAPAN_DRIVEN je napisao(la):bi bilo bi... al znaš, nekako me sjeb jer nemam auto i mlad sam jako
tibor987 je napisao(la):Vjeruj mi kod Saida nece izgledat glupo, znam iz povjerljivog izvora hehehe
tepSIJA je napisao(la):u BiH (i Srbiji) nece imati problema... bilo gdje drugo preko tih granica mogu te zezati.
sad ti faca...jel:icon_eek:misliš da si ti aaaaaaa "povjerljivi izvore":icon_smile: čta se radi brate aaa:lol::lol::icon_smile:The_Dag je napisao(la):tibor987 je napisao(la):Vjeruj mi kod Saida nece izgledat glupo, znam iz povjerljivog izvora hehehe
Povjerljivog izvora...:icon_question: :icon_rolleyes: :icon_question: :icon_eek:
adi stvarno će ko sayida ozgledati dobro...buraz jesi li stavio muziku:icon_question:The_Dag je napisao(la):Ja sam pomislio na najgore ,al eto hvala Bogu nisam bio u pravu ....
haj valja buraz...i ja evo barim omera da mi bude žirant za auto...do sada ništa ali ima naznaka da bi mogao biti:icon_confused::icon_question:ma jaThe_Dag je napisao(la):Moj brate ne znas ti jos o cemu se tu jos radi...dolazim najvjerovatnije iduce sedmice u Konjic da to postavim.Treba mi jos para za ovale i visokotonce pa dok se snadjem...