Pitanje u vezi naplate osiguranja (u pitanju je Neskovic osiguranje Bijeljina)

Pitanje u vezi naplate osiguranja (u pitanju je Neskovic osiguranje Bijeljina)

Član
Danas u rano jutro, oko 7-8 sati na putu Doboj - Banja Luka stari mi je napravio udes, nije on kriv po zapisniku, nego covjek kojeg je udario! Steta na autu je velika, razbjen desni blatobran cijeli, vrata desna, far, karambolka, felga iskrivljena, hauba se malo podigla, poremecen trap, mjenjac nesto iskace ... ne znam vise ni sta je otislo! Uglavnom auto je doslo nekako do kuce, ali nije sigurno za voziti, nije u voznom stanju vise! Interesuje me koliko traje naplata stete posto je auto veoma potrebno. U pitanju je osiguranik Neskovic osiguranja Bijeljina, tj. taj koga je moj stari udario. Ako ko zna da objasni, hvala. :icon_sad:
 
Član
Naplata osiguranja se opcenito kod ovih "jakih" osiguranja razvuce od jedan do tri mjeseca, nikada nisam cuo da je netko prije mjesec dana dobio odstetu. To ne zavisi od tvog osiguranja, vec od osiguranja koje daje potrazivanja, dakle od osiguranja koje je bilo kod tog tipa koji je skrivio nesrecu, ako je neko malo stabilnije nebi trebalo biti problema, ako je neko lijevo oni uvijek odugovlace.
 
Član
Pa kod njega je ovo Osiguranje Neskovic iz Bijeljine, kod mene je Sarajevo al' jbg to je ne bitno sad, moje nema uticaja ... Ako ko zna nesto vise o ovom osiguranju iz Bijeljine da napise.
 
Član
ako malo to ne pogurate moze se otegnut na nekih 5 mjeseci, prvo sto za procjenu imaju rok oko 3 mjeseca i onda za isplatu stete jos oko 2 mjeseca. tako je meni bilo sa bosna sunce osiguranjem, mozda je to osiguranje drugacije, ali cisto sumnjam, jer je njima u cilju da sto vise to sve rastegnu i da ti plate bukvalno dan prije isteka roka, tako da se morate dobro potrudit oko procjene i onda isplate. obicno ljudi odvedu te vjestake na rucak ili veceru, fino ih pocaste i onda ubrzaju taj proces, standardno ko i sve kod nas.
 
Član
ja sam ceko europsko 500 km 2-3 mjeseca ne sjecam se tocno. moje je bilo euroherc njegovo zovko ja mislim koje mi je trebalo platit.
 
Član
U mene je stari cekao ostetu haman 4 godine :icon_mad: prvo suda i pokusaja namjestanja da on bude kriv pa dalje od odgadjanja rokova i natezanja :icon_evil: onda jedno mu isplatili odmah a za drugo se opet ganjali :icon_rolleyes:
Mah nevidjeno je to samo kod nas u drzavi. Najbolje je da ako je sve sa zapisnikom gotovo i ako nece vise trebati auto za slikanja i uzimanja kolika je steta da pravis iz svog dzepa a to da ganjas jer nikad ne znas kod nas koliko ce to trajati...
 
Član
Ovo ganjaj maksimalan iznos i totalku, komotno tako možeš proći, a za svoj keš ili kupuj drugo ili pravi ovo, mada, ne isplati se praviti sigurno ako je toliko raštelovan, više ćeš u dijelove da ga raskupusaš zaraditi.
 
Član
OggyBoy je napisao(la):
Ovo ganjaj maksimalan iznos i totalku, komotno tako možeš proći, a za svoj keš ili kupuj drugo ili pravi ovo, mada, ne isplati se praviti sigurno ako je toliko raštelovan, više ćeš u dijelove da ga raskupusaš zaraditi.

Uglavnom nije totalna stetaa, nije puno kad se gleda ovako na slikama, ali mehanicki otislo puno, zbog direktnog udara tockom, proteglo se sve do letve volana i ostalih cuda sto se nalaze na putu od tocka do volana! evo slika
scaled.php
scaled.php
 
Član
Zato ti i kažem da ideš na totalku, jebada je to naštelovati mehanički da bude tip top, dok se ovo limarijski sredi za čas posla, ali unutrašnjost je mnogo bitnija.
 
Top